Velika AKCIJA: Inox ograde već od 800 kn po dužnom metru. Povoljne cijene i ostalog asortimana naših usluga i proizvoda: inox nadstrešnice  i nadstrešnice od crnog željeza, inox gelenderi, gelenderi od crnog željeza,  bullbarevi, rollbarevi i sav ostali asortiman proizvoda te usluga od inox-a i crnog željeza ! Naručite proizvod ili uslugu na vrijeme i osigurajte akcijske cijene !

Pošaljite nam upit s opisom što Vam treba, a mi ćemo Vam napraviti neobvezujuću ponudu na obostrano zadovoljstvo.

O nama

Poduzeće Metali Koštarić nastalo je zbog potrebe za širenjem asortimana bivšeg obrta Hefest Inox, čija osnovna djelatnost je bila pružanje usluga izrade predmeta od inox-a. Već u samom startu tržište je prepoznalo obrt i njegove fundamentalne odlike, a to su: kvaliteta, preciznost, pouzdanost i cijena. Stoga se područje djelovanja stalno širilo, do točke kada je navedeni progres postao neophodan.

Danas u svom asortimanu osim usluge izrade predmeta od inoxa nudimo i usluge izrade predmeta od crnog željeza (ograda od crnog željeza, nadstrešnice od crnog željeza i sl).

Kadrovsko i tehnički smo opremljeni za hvatanje u koštac i sa najzahtjevnijim zadaćama, koje obavljamo korektno, precizno i uvijek u roku, naravno po cijenama koje Vam nitko drugi ne može ponuditi.

Sinteza modernih tehnologija, dugogodišnjeg iskustva u struci te pošteni i fer odnos spram kupca rezultirali su velikim ugledom firme, bilo kod kupca bilo kod konkurencije. Naši proizvodi i usluge vrlo su traženi diljem naše županije, no svakim danom dobivamo sve više upita i iz drugih dijelova države pa firma postaje prepoznatljiv brend na sve većem području.

Osim diljem hrvatske, radimo i u inozemstvu, te ćemo se s veseljem odazvati na Vaš upit iz bilo koje zemlje u regiji.

Kontaktirajte nas

Email:
Naslov:
Poruka:

Zavarivanje

Zavarivanje

Tehnološki postupaka spajanja metala poznatiji kao zavarivanje, u našoj firmi je svakodnevica. Radimo ga u sklopu izrade naših proizvoda, ili ga nudimo kao samostalnu uslugu. Zavarujemo inox i crno željezo, kao i razne derivate istih, kao na primjer gus i slično.

Poliranje

Poliranje InoxaTehnološkim postupkom poliranja izravnavamo sitne neravnine i ostale anomalije, te postižemo visoki sjaj proizvoda. Ovaj tehnološki postupak prolaze svi naši inox proizvodi nakon završetka varenja i brušenja.

Savijanje cijevi

Savijanje InoxaZakrivljene linije cijevi osim varenjem gotovih lukova, možemo odraditi i tehnikama savijanja, gdje smo odlično kadrovski i tehnološki opremljeni. Sinergija varenja lukova i savijanja cijevi daje nam neslućene mogućnosti izrade neravnih predmeta.